Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.Αποφοίτησα απο το λύκειο Δενδροποτάμου.Σε αυτό το διάστημα απέκτησα πιστοποιήσεις γνώσεως της Αγγλικής γλώσσας(PALSO και FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH UNIVERSITY OF CAMBRIGE).

 Σπούδασα στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας όπου και αποφοίτησα το 2001 με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ. Τον Ιούνιο του 2002 αναγνώρισα το πτυχίο μου από την πρώτη εξεταστική και τοποθετήθηκα για υπηρεσία υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο Καρίτσας και Δίον Πιερίας.Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία(2004-05) στο  ειδικών δυνάμεων 596  αερομεταφερόμενο τάγμα πεζικού στη Αργυρούπολη ΚΙλκίς από όπου απολύθηκα με το βαθμό του έφεδρου ανθυπιάτρου και έχοντας κερδίσει ιδιαίτερη Μνεία από την 596 ΑΜ ταξιαρχία για τις υπηρεσίες μου.

Ξεκίνησα την νοσοκομειακή μου εκπαίδευση(2006) στην Χειρουργική Κλινική του ΓΠΝ Παπανικολάου στην Α Χειρουργική. Συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Ορθοπαιδική Κλινική της Έδεσσας(2007-08)  κερδίζοντας γνώση δίπλα σε έμπειρους ιατρούς όπως ο Α.Κούκος,Σ.Οικονομίδης και Π.Σαλούπης. Μελέτησα και εξάσκησα μεγάλη ποικιλία χειρουργικών τεχνικών στην επανορθωτική Ορθοπαιδική και στην Τραυματολογία. Τον επόμενο σταθμό της εκπαιδευσής μου αποτέλεσε η Β Ορθοπαιδική Κλινική του Κιλκίς(2009-12)  στην οποία υπό την αιγίδα και επιστασία  του πολύπειρου και αναγνωρισμένου Χ.Κρυστάλη  ασχολήθηκα με θέρμη και ενδιαφέρον στο αγαπημένο μου πεδίο της Αρθροσκοπικής χειρουργικής και των αθλητικών κακώσεων καθώς και στην επανορθωτική χειρουργική υπό τον Α. Χατζηδέλιο,Ν.Μαρκόπουλο,και Μ Αβραμίδη  αποκτώντας πολύτιμα εφόδια.Στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 λαμβάνω τον τίτλο Ειδικού Ορθοπαιδικού από την επιτροπή εξετάσεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημιου Θεσσαλονίκης υπό τον καθηγητή κ. Καπετάνο.
Έκτοτε διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην Σίνδο Θεσσαλονίκης  στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 53 όπου και δραστηριοποιούμαι κοινωνικά και επαγγελματικά. Στήριγμα ζωής η υπέροχη οικογένειά μου οπου με την σύζυγό μου Λϊα Τζώτζη έχουμε μία κόρη,την Δάφνη.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής μου αλλά και μετά από αυτήν συμμετέχω σε πολλά συνέδρια διευρύνοντας το επίπεδο της γνώσης μου με συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.Είμαι πτυχιούχος του ALS και κάτοχος τίτλου μετεκπαιδευτικού προγράματος στην επειγουσα προνοσοκομειακή ιατρική  του ΕΚΑΒ.  Έχω κάνει πάνω απο 50 προφορικές ανακοινώσεις, πληθώρα αναρτημένων ανακοινώσεων, 2 δημοσιεύσεις σε ιατρικά επιστημονικά έντυπα και συμμετοχή σε πολλά χειρουργικά workshops. Είμαι ενεργό μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιριών. Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι σπουδές μου σε Μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών (ΕΑΠ) με θέμα την Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

 


 

 

 

 

 

 


Επαφή

Μπόζογλου Μιχαήλ-Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Αθλητίατρος

Μεγάλου Αλεξάνδρου 53
Σίνδος Θεσσαλονίκης
57400


τηλ.ιατρείου 2310795858 κιν.6976889349